"THE BEST! Sorry it's in English but I moved to Belgium from Canada, found her on Instagram, fell in love with her work, so booked her ASAP for my wedding! She did my make-up and my bridesmaids and I couldn't be happier! It was not only having a make-up artist there but also a friend and on your big day that makes it so stress free! 100% would recommend!"
Emilie Vanheusden 

Anne was echt TOP als MUA voor onze bruiloft  ze is een heel lieve, vlotte dame en ze kent haar vak. Bij de proefmake-up deed ze volledig mijn zin (o.b.v. enkele voorbeeldjes die ik verzameld had), al had ze haar twijfels of het wel bij mijn huidtype zou passen. En terecht, ik merkte ook dat die kleur toch niet écht mijn ding was  Daarom besloot ik om haar gewoon haar ding te laten doen op de grote dag zelf en het was perfect. Ook mijn mama en getuigen heeft ze laten stralen die dag. En dan bedoel ik echt de HELE dag, want ondanks de hitte, zagen we er 's avonds allemaal nog even stralend uit als 's ochtends. Ik ben dus zéér tevreden over haar en raad haar absoluut aan, je kan echt op haar rekenen. Bedankt Anne!!
Sarina Wijnen

"Anne heeft de make-up verzorgt voor mijn huwelijk! De 1e kennismaking met haar was héél aangenaam, ze luisterde naar mijn wensen en het resultaat was verbluffend! Zij heeft de mooiste dag van mijn leven nog veel mooier gemaakt! Haar werk is heel professioneel maar toch heel subtiel en verfijnd. Zij heeft niet alleen mij mooier gemaakt maar ook waren de mama, schoonmama en getuige heel blij met het resultaat! Mij zie je zeker terug! En nogmaals dankuwel! Xxx"
Evelien Mathijs


"Ik heb bij Anne een basis workshop make up gevolgd om mij zo wat beter in mijn vel te voelen en hier is ze volledig in geslaagd. Door de gezellige gemoedelijke sfeer kon ik mijn vele vragen afvuren. Ik kreeg niet alleen tips in het aanbrengen maar ook van producten. Ik krijg nu veel complimenten en voel me beter in mijn vel. Ik raad iedereen Anne aan! Nogmaals een dikke merci!"
Roxanna Calatabiano

"Bedankt Anne om mij zo mooi gemaakt te hebben voor de mooiste dag van mijn leven! Anne is echt een hele lieve, gepassioneerde vrouw die haar werk perfect kent! Ze houdt rekening met ieders wensen en ik kan haar alleen maar aanbevelen bij iedereen! 1000 maal bedankt!

"Sinds 2015 werk ik vaak samen met Anne. Ze heeft al elke keer aan mijn eisen voldaan en ook aan die van de klant. Van modellen tot huwelijken, ze kan alles aan! Het is fijn om te zien hoe iemand zo gepassioneerd te werk gaat en heel vlot en sociaal omgaat met de klant. Een goedlachse en vlotte madam die sterk in haar schoenen staat en de wensen van de klant begrijpt. Op naar meer samenwerkingen!!"
Imperish Photography