Ben je verloofd en ga je binnenkort trouwen? Proficiat! Nu kan het plannen beginnen en een visagiste kan hierin niet ontbreken. Tijdens jouw mooiste dag zorg ik er voor dat jij nog meer straalt en je boost van zelfvertrouwen. 

Werking

Hoe gaat dit in zijn werking? Ongeveer 6 maanden op voorhand kom je langs bij mij in de studio te Hoelbeek. Het ideale moment is in de ochtend zodat je kan zien hoe de make-up gedurende de dag houdt en hoe deze in het daglicht uitziet. Tijdens deze afspraak bepalen we samen welke look het beste bij jou past zodat jij je op je comfortabelst voelt. 
De dag zelf kom ik bij jouw thuis langs zodat jij in jouw eigen huiselijke comfort kan klaarmaken, zo heb je het minste stress en hoef je je niet druk te maken over verplaatsingen. 

Suite

Als je jouw suite ook in de watten wilt leggen is dit natuurlijk ook een optie. Als jij er voor zorgt dat iedereen tijdig aanwezig is, dan zorg ik ervoor dat ook zij zullen stralen. 

Kapsel

Wil je graag ook jouw haren laten doen? Dat is ook mogelijk, ik werk samen met een kapster die ook aanwezig kan zijn tijdens de proef en de dag zelf met mij meekomt. 

Prijs

Wil je meer informatie over de prijs, contacteer mij dan via mail. Ik stuur jou dan zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte toe.